radiocafé - 98
Skip to main content

Daily mix

minden hétköznap 12:00-13:00

Jó ebédhez jó zene dukál! Gourmet válogatás a radiocafé zenei műsoraiból, a metropolisz legvájtfülűbb dj-itől. Hétfő világzene, kedd filmzene, szerda pszichedélia, csütörtök freestyle, péntek felnőtt diszkó.

Budabeats Show

Dj Gandharva, Von Yodi

szerdánként 23:00-24:00

A Budabeats Records vezetői Dj Gandharva és Von Yodi, lassan húsz éve dj-znek, komoly lemezgyűjtők, a mai napig kizárólag vinylről játszanak. Ízlésüket tekintve teljesen eklektikus a kép, a funksoul-jazz gyökerektől, a hip-hopon, discón, latin, afrikai, jamaikai és pszichedelikus gitárzenéken keresztül a legfrissebb house és fúziós zenékig terjed a skála, amiről válogatnak. A házigazdák agymenésein kívül a műsorban rendszeresen hallhatóak a kiadóhoz köthető DJ-k és producerek vendégmixei is.

HALLGASD VISSZA!

Conga Heaven, Bongo Hell!

Cyborg Templarral

szombatonként 13:00-14:00

Cyborg Templar lassan negyedszázada gyűjti és játssza a lemezeket, többek közt a világ legkülönfélébb kultúráinak a zenéit, régieket, kortársakat, a gyökerektől a mai hibrid tánczenékig. Szombatonként a rádiónkban is megpörgeti a földgömböt, és csak rajta múlik, mire bök majd!

HALLGASD VISSZA!

Cinema Paradiso

Cyborg Templarral

vasárnaponként 20:00-21:00

A radiocafé minden vasárnap este elvisz moziba, Cyborg Templar és cinefil barátai megzenésítenek már létező és soha sem volt filmeket.

HALLGASD VISSZA!

Daydream

Tibsã

vasárnaponként 13:00-14:00

Izgalmas ritmusok és harmóniák hallatlanul ismerős zenékből! Kreatív, experimentális stílusok, jazz, funk, afro, blues, trip-hop, folk, tropicalia és sok minden más fúziója. Olyan dalok koncentrált érzelmekkel, elmélkedő, merengő, álmodozó dalszövegekkel, amik feltöltenek, olyan dallamok, amikben megnyugvást, örömet találunk és közben lendületet is adnak.

HALLGASD VISSZA!

NOriginal

Selector Emka

péntekenként 0:00-01:00 között

Selector Emka vagyok, idén tavasszal épp 15 éve, hogy DJ-zek, illetve szelektálok, mert anno a jamaikai kultúrában kezdtem, és ott a DJ és a selector között van különbség.” A NOriginalban majd(nem) minden NEM eredeti! remixek, refixek, mashupok, bootlegek, feldolgozások, összejátszások meg rájátszások. a mixekben mindig van 1-2 eredeti is, így lehet tippelni az eredeti verzióra, aki szeretne. Bólogatós, bulizós szettek, de egyesek szerint takarításhoz is kiváló a mix, sőt ezt brit tudósok is alátámasztották.

HALLGASD VISSZA!

Longtrack

Cyborg Templar, Infragandhi, Marvin, Rob

szombatonként 23:00-24:00 között

A hazai dj-zés ősradiocafés veteránjainak mixműsora, kifinomult house és felnőtt diszkó.

HALLGASD VISSZA!