radiocafé - 98
Skip to main content

Aqua&more

Rozsdával, azaz Nagy R. Attilával

Kéthetente csütörtökön 16.00-18.00

Az Aqua&more, minden, ami a víz alatt és felett történik. A műsor ugyanakkor nem csak a hajó-, illetve vízijármű-tulajdonosokhoz szól, hanem mindazokhoz, akik szeretik a vízi sportokat. Célunk, hogy a vitorlásversenyzők mellett a hobbi és családi vitorlázók, szörfözni, jetskizni, búvárkodni szeretők számára is izgalmas legyen a műsorunk. A versenyvitorlázás mellett bemutatjuk a hazai és nemzetközi hajózás trendjeit és azokat a szereplőket, akiket fontosnak tartunk, mert személyiségük, eredményük, teljesítményük példaértékű. Az Aqua&more hallgatói szerintünk nagyon aktív és hedonista közönség – kíváncsiak az utazási, gasztronómiai, technikai újdonságokra, ezért például magyarországi és külföldi desztinációkkal is megismertetjük a hallgatókat. Síszezonban pedig állandó rovatunkban megjelennek a hó szerelemeseit, síelőket, snowboardosokat érdeklő információk.

A holnap tegnapja

Nyul Zsuzsával

Péntekenként 12.00-13.00
Minden érdekel, ami a Földünk civilizációs fejlődése miatt problémaként kialakult illetve az, hogyan oldjuk meg közösen?
Kik dolgoznak ezen és mit tesznek a mindennapokban?
Hogyan gondolkodnak, akik a fogyasztói társadalom részeként, de mégis a holnapunkért végzik a munkájukat, élik az életüket?
Őket szeretném bemutatni a Radiocafé a Holnap tegnapja adásaiban.

Hellojárat

Nestával & Winkler Nórával

Szerdánként 16.00-18.00
A Hellójárat az urbánus-vidéki kultúra határán igyekszik egyensúlyozni. Szó lesz benne művészetről, agráriumról, zenéről, életről és gyerekekről, azaz magunkról… A műsorvezetők radiocafé fogyasztását mindennapi szükségletté szeretnék tenni, mert azt gondolják: az (is) vagy, amit hallgatsz.

Soul Session

Bogyó Tamással, Temesi Bercivel és Zolberttel

Péntekenként 16.00-18.00  

Magyarország első, hivatalos Soul műsora, péntekenként délután 4-6-ig élőben a radiocafé stúdiójából. A 70-es évek kimeríthetetlen soul és funky zenéi csak és kizárólag eredeti vinylekről. Bogyó Tamás, Temesi Berci és Zolbert sosem hallott dalokkal, világraszóló ritkaságokkal és vendégekkel formálja a közízlést.

Kettes számrendszer

Behumi Dórival és Veress Dórival

Szerdánként 20.00-22.00

Kettes számrendszerbe olyan férfiakat szeretnénk meghívni, akik szakmájuk legjobbjai, és vagy nagyon ismertek, ezért mindenki hallani akarja őket, vagy pont még nem, és ezért szeretnénk felhívni rájuk a figyelmet.

Business Lounge

Kéthetenként kedden 15.00-16.00

A Business Lounge marketinggel, médiával, kommunikációval, üzleti stratégiával foglalkozik könnyedén és közérthetően.  A műsorban a Marketing&Media Magazin és Marosi Viktor beszélgetéseit hallhatják inspiráló érdekes, véleményvezér emberekkel, olyan aktuális témákról, amelyek fontosak a szakmában dolgozóknak és azoknak akiket csak távolabbról érdekelnek ezek a témák.

GAME ON

Bodnár Csabával, Bényi Lászlóval, Gáspár Józseffel

Szerdánként 15.00-16.00 

Game On – magazinműsor a játékok világáról. A műsorvezetők régi és új játékokról, az iparág mögötti piacról és az e-sportról is beszélgetnek. Casual gaming és e-sport, konzolok, PC-k, trendek, gazdasági elemzések..

Szabadesés

Marosi Viktorral

Minden hétköznap 18:00-20:00

A Szabadesés  élő valóságérzékelő talk show, melyben közvetlen környezetünk és a világ aktuális eseményeit dolgozza fel vendégeivel. A műsor esszenciális alkotóelemei a tabudöntögető kíváncsiság, a humor és a sokszínűség.

Dzsungelharc

Műsor a KKV-k világáról Rétalji Igorral

Csütörtökönként 20.00 -21.00

A Dzsungelharc a radiocafé közép- és kisvállalkozásokkal foglalkozó műsora. A beszélgetésekben a magyar gazdaság legedzettebb harcosai mondják el, hogyan lehet jól céget építeni, az mitől marad fenn és mitől működik. Személyes ambíciók, hivatások, piaci harc és egyedi megoldások – ez az, amit meg akarunk mutatni. A vendégeim vállalkozók, elsősorban tulajdonosok, akik a lehetőségeket megragadva, a piaci rést látva, vagy éppen egy adott helyzethez alkalmazkodva, azt tudomásul véve saját erejükkel, tudásukkal és lendületükkel hozták létre, működtetik, fejlesztik cégüket, vagy cégcsoportjukat. Lehet, hogy tanulni is érdemes tőlük, de a történetük mindenképpen érdekes.

Kávézó a világ végén

Útkereső & jövőkutató magazin McMenemy Márkkal és Robbal

Hétfőnként 16.00-18.00  

Hogyan akarunk egy szebb, fenntartható jövőt építeni, ha még elképzelésünk sincs arról, milyen legyen?! A Kávézó a világ végén műsorvezetője az önmarcangolás és borúlátás helyett azokkal a módszerekkel, technikákkal, hírekkel foglalkozik majd meghívott vendégeivel, amelyek segíthetnek, hogy a világvége is után is legyen hová beülni.

A-ból B-be

Bodnár Csabával és Khell Bogdánnal

Csütörtökönként 16.00-18.00

Á-ból B-be sokféleképpen lehet eljutni a városban. Megoldások, technológiák, trendek, fejlesztések, szabályozások, háttér. Közlekedési, mikromobilitási magazin, amely a városi közlekedés jelenével és jövőjével foglalkozik.

Cafe-NIGHT!

Revolution a café-n – zenei válogatás

Minden hétköznapon 23.00-05.00

Könyvben utazom

Neked 8 Oláh Andreával

Minden hétköznap 10.08-tól

Egy kávézásnyi idő, csupán 8 perc is elég, hogy felkeltse az érdeklődésünket egy könyvajánló. A műsor célja, hogy minél több jó könyvről kapjanak izgalmas információkat, erőteljes impulzusokat a hallgatók.

Womanpower

Portrék keret nélkül Kutasi Judittal

Keddenként 16.00-18.00
Karrierépítés és váltás, emberi és vezetői kihívások, sikerek vs. kudarcok. Inspiráló történetek az üzleti és a civil világból olyan interjúalanyokkal, akik kitartóak, elszántak, sikeresek a szakmájukban, illetve történetük példaértékű.