radiocafé - 98
Skip to main content

LEGUTÓBBI ESEMÉNYÜNK

Az eseményről készült videós összefoglalót az alábbi linken tudod megnézni:

Fenntarthatóság az üzleti életben

2024. március 19. (kedd, 17.30-20.30 óra)
Magyar Telekom Székház

Házigazda:

Kutasi Judit, főszerkesztő / radiocafé 98.0

18:00-19:30

Hogyan zöldül az üzleti világ? A fenntarthatóság a legújabb perspektíva a üzleti életben.

Kántor Endre, Gede Balázs, Mihálovits András és Ács Gábor segítségével boncolgatjuk miként jelenik meg a fenntarthatóság az üzleti életben, mivel próbálják magukat „zöldíteni” a vállalatok és milyen hatásai vannak a munkavállalókra.

Egészen biztosan szóba kerül:

 • Hogyan lehet egy irodaház üzemeltetése fenntartható úgy, hogy még a dolgozók is jól járnak?Kézzelfogható példákon keresztül mutatjuk be, hogy igenis lehet egyszerre gazdaságos a vállalat és a munkavállaló oldaláról ha az irodából dolgozunk.
  VendégeinkKalaus Valter– ügyvezető, Newmark Group és Boros Robin Árpád – presales biztonsági specialista, Magyar Telekom
 • Nyári vagy téli időszámítás, de mi van a dilemma mögött?Sokat hallani, hogy az óraátállítás emberekre gyakorolt hatása nagyobb, mint hogy megérje gazdaságilag. Mítosz vagy valós a hatása?
  Vendégünk: Szabó László – független energetikai- és energiahatékonysági szakértő
 • Geotermia: régi motoros vagy új versenyző a pályán?Szakértőnk átfogó képet ad Magyarország milyen erőforrásokkal rendelkezik e téren és hogyan tudnánk még jobban kihasználni.
  Vendégünk: Szita Gábor – elnök,Magyar Geotermális Egyesület
 • Vezessünk energiahatékonyan! Az energiahatékony vezetés nem csak a benzin spórolást jelentheti, hanem fenntarthatósági oldalról nézve a vezetési stílusból adódó az autók és alkatrészeik károsanyag kibocsátása is fontos.
  Vendégünk: Barta Judit– eco-driving trainer, Monitoring Vezetéstechnikai Kft., Petrányi Zoltán– ügyvezető igazgató,  Petrányi Autó
 • Hulladékgazdálkodás kicsiben és nagyban. Az újrahasznosítás fontosságát már a legkisebbek is értik. Nem csak a cégek felelőssége, hogy tegyenek a jó irányért hanem egyénileg mindannyiunké.
  Vendégünk: Pancsa Emese Zsuzsanna – CEO, Co-Founder, Compocity

19:30-20:30

Networking, kötetlen eszmecsere

Szakmai támogató: